menu

"Geel staat mij niet", we horen het klanten vaak zeggen. Of: "Geel is mooi, maar ik weet niet hoe ik het moet combineren". Tijd voor wat inspiratie dus, geel is namelijk een van dé trends van dit voorjaar! We laten je drie verschillende manieren zien hoe je geel kunt combineren voor verschillende doelgroepen. Zeker weten dat jij geel kunt dragen!

Durf!

Ga voor geel in combinatie met een print. Kies bijvoorbeeld een dierenprint of een gestreepte outfit. Je kunt er alle kanten mee op, waardoor er voor iedereen wel een geschikte outfit te vinden is.

Tip: tijd voor een feestje? Kies dan eens voor een 'jumpsuit' in losse delen, zodat je 'm ook los van elkaar kunt combineren. Met een gele sandaal maak je de outfit compleet.

Casual in geel

Combineer een gele top als basis met travelstof of een spijkerjack voor een casual look. Iets netter of chiquer? Ga dan voor een blazer of zelfs een pak.

Lichtgeel zoals op de foto staat prachtig bij blond haar, maar ook bij een lichtgetinte of zongebruinde huid.

Geel als accentkleur

Bang dat geel je huidskleur bleker maakt dan 'ie is? Zorg er dan voor dat de top of het jasje een andere kleur boord heeft. Andersom kun je ook geel ook als accent kleur gebruiken natuurlijk. Onthoud deze tip goed als je grijs haar hebt, want ook dan kan geel heel goed!