menu
De meest comfortabele en avontuurlijke kleding van ARO vind je in de basement. We hebben een uitgebreide collectie bedrijfs- en outdoor kleding met onder andere werkschoenen en klompen. Schoeisel dat tegen een stootje kan en je beschermt tegen alle weersomstandigheden. Indien gewenst kan de kleding ook bedrukt worden.

Bedrijfskleding

Tijd voor nieuwe bedrijfskleding voor je werknemers? Bij ARO hebben we kleding voor allerlei ambachtsberoepen. Kwaliteit en comfort staat hierbij voorop. 

Meer merken bedrijfskleding

Bedrijfskostuums

Tijd voor nieuwe bedrijfskostuums voor je werknemers? Bij ARO hebben we bedrijfskostuums voor allerlei ambachtsgroepen. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca, vertegenwoordigers of kantoorpersoneel. 

Meer over bedrijfskostuums

klompen en laarzen

Je zou het misschien niet zeggen, maar ARO is ooit begonnen als klompenmakerij. De houten stappers van ons eigen merk mogen dan ook niet ontbreken in ons assortiment! Naast de vertrouwde houten klompen kun je in de winkel ook terecht voor laarzen en veiligheidsklompen. 

Meer merken klompen en laarzen

Veiligheidsschoenen

Op zoek naar kwalitatief goede en comfortabele veiligheidsschoenen? Dan ben je bij ARO aan het goede adres! Je kunt bij ons terecht voor veiligheidsschoenen in allerlei soorten en maten. 

Meer merken veiligheidsschoenen

persoonlijke beschermingsmiddelen

Wat is een bouwvakker zonder handschoenen of helm? Deze persoonlijke beschermingsmiddelen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden. Maar ook andere beroepen kunnen niet zonder PBM. Van knielappen tot handschoenen en oordoppen, ARO heeft het allemaal. Dus kom je nieuwe bedrijfskleding uitzoeken? Vergeet dan ook de PBM niet!

Meer PBM merken bij ARO

accessoires

Om je outfit helemaal af te maken kun je in de basement bij ARO ook accessoires vinden. Je vindt er onder andere riemen, veters, handschoenen en bretels. Niet alleen mooi, maar ook nog eens heel handig!

Meer accessoires merken